Post by subcfibersfelke on Feb 6, 2022 15:36:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Tiles Hop: EDM Rush! 2022 version ▞▞▞
ali vam je vsec moja igra
Všeč mi je ta igra, zelo mi je všeč pridruži se ji. 1 številka me je dodala preveč in moja sestra je rekla, da ji dam 5 zvezdic
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Teka-teki ofx
Zanimivo
Glasba | September 2021
😡😡😡 Ne morem prebrati svojih najljubših pesmi, tam pa so tako dolgočasne pesmi.😡😡 Ampak vsaj ta igra je malo težja, kot sem mislil, in malo 😌 sproščujoče
Android App - Besede čudes: križišče za povezovanje besednjaka je na voljo za ... Tiles Hop: EDM Rush! ... Tile Master - Classic Triple Match & Puzzle Game.
Ves čas zaostaja, vendar je izbira pesmi dobra
Zelo močna melodija Super pesmi v tej aplikaciji Zelo odlična aplikacija. Aplikacijo ocenjujem s petimi zvezdicami
moja hči in vsi njeni prijatelji si delijo iPad in imajo to igro, vsi so rekli, da je v redu, ampak ko se oglasijo na pesmi, utripajo, ker so oglasni zasloni in so se vsi razburili, ampak v bistvu moraš plačati vsako pesem tako, da gledaš oglas vsaj manj kot si oglasi
Iskreno povedano, res se sprašujem, koga v Googlu so morali podkupiti, da je to postalo »izbira urednika«. Igra res ni tako dobra, ploščice se ne ujemajo s pesmimi, večino časa lahko držite žogo na sredini in bo zadela skoraj vse ploščice, ne da bi jo morali premakniti, tako da ni res zahtevno bodisi. Na splošno je to le zelo slaba igra v slogu Unity in nimam pojma, kako je to dobilo več kot 100 milijonov prenosov.
Ko sem bil star enajst let, sem napisal recenzijo s petimi zvezdicami, ko sem se vrnil k tej igri, je zanič za številne oglase in se oglašuje kot brez povezave.. ja, vse to je na spletu
Odlično.
Super je.Skoraj sem prišel do 3. stopnje v pesmi:Unity
Zabavna je in vse razen 95 % igre je dodajanja in zaostaja kot noro. Prav tako je zelo nadležno, ko dobi dodatke, prav tako sovražim posodobitev
Mapei Porcelain Tile Mortar Mixing Instructions. Basic Tile Mortar with ... Tiles Hop: EDM Rush! ... Glasbilo v glasbeni šoli za 7 letnika
Premalo zabavnih pesmi in reklama za vse. Igranje je precej gladko in zabavno. Zato 3 zvezdice
Tiles Hop: EDM Rush! Μουσική exv
najboljša igra
Dobra igra, vendar veliko oglasov za igranje, je zelo nadležno
Pesmi niso prave od ljudi, ki so na tiktoku in kopirajo
Zabaven koncept. 30-sekundni oglas po vsaki tekmi? Ne hvala.
Slaba kakovost zvoka, neverjetno dolgočasno in enostavno igranje. Ne izgubljajte časa za to "igro", polno oglasov
Igra je odlična, vendar je preveč oglasov, zaradi česar ljudje gledajo oglase, če želijo več diamantov in odstraniti ponarejene ploščice je moteče
Vendar je to dobra igra, medtem ko v neskončnem načinu ploščice izginjajo
Pvci nimajo pravih glasov in preveč reklam je
This game is developed by Naya Games (iOS) and Fugo Games (Android). ... Tiles Hop - EDM Rush · Tiles Hop – EDM Rush.
Tiles Hop: EDM Rush! Musik imyb
Zakaj, za vraga, je bil fant žogica? Samo skočiš na stranišče in jim rečeš, da izginejo, zakaj za vraga??? Jebemti ta s*** sem gor
Tiles Hop - EDM Rush! เพลง zusu
Tiles Hop: EDM Rush! Muzică nhjg
Pojma nimam, kaj je narobe s to aplikacijo, želim predvajati svojo pesem in se ponavlja napaka in namesto tega trikrat prikaže oglas:/
Download latest version 1.38 of Ugani 5 ... Tiles Hop: EDM Rush! game apk icon
Želim si pesmi bts, vendar jih ne najdem več, zato prosim dodajte kpop v to igro
Meh
Aplikacija je res kul🤩 je tako kot katera koli druga aplikacija za skakanje ploščic, vendar ima ta novo funkcijo...za igro uporabljaš svoje najljubše pesmi (katere koli in toliko) Delam juice wrld 😏😎....In jaz prav tako mi je bil všeč del neskončnega, kjer glasovi začnejo zveneti kot Alvin in veverica😂.....to aplikacijo moraš imeti😁😁