Post by subcfibersfelke on Feb 6, 2022 15:18:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מחולל קוד לרמות הכל ▞▞▞
▞▞▞ Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 2022 version ▞▞▞
אז היו לי בעיות עם התרסקות האפליקציה אז הסרתי והתקנתי מחדש במחשבה שזה יתוקן ואני בטוח שכן. הבעיה שלי היא שהם נותנים לך קוד כדי שתוכל להחזיר את החשבון שלך לאחר שתתקין אותו מחדש אבל מסיבה כלשהי זה לא עבד. ניסיתי לפנות למייל שסופק אבל עדיין לא שמעתי כלום.
זה משחק נחמד מאוד, אחד הטובים ששיחקתי עד כה אבל הכלל שאתה צריך לקנות את המטוס הקודם לפני שאתה יכול לקנות את המטוס הבא הוא פשוט אבסורדי, שנית התמיכה האווירית לא זמינה ב הקמפיין העיקרי שאותו אני משלם אישית הוא קרע.. מלבד אלה המשחק הזה שווה כל שקל 😎😎
אני אוהב לפני שדרוג המשחק מהירות התקיפה של הטיל איטית, אז התראת הטיל תתריע בפניי sonic click על עשן המטוסים, אבל לא אהבתי את המשחק לאחר שדרוג המשחק, כי מהירות שיגור הטיל מאוד גבוהה שכן לטיסה ולאויבים שלי, אני מתכוון שהטיל תוקף את האויבים או את הטיסה שלי מהר מאוד, אז חיי הטיסה שלי התרוקנו במהירות מסיבה זו הטיסה שלי מתה מהר, אז אני מבקש להפחית את מהירות התקיפה של הטיל.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Akcja ktzh
זה משחק טוב אבל יכול להיות טוב יותר. חלק מהמילים מאויתות בצורה לא נכונה כמו קפטן וטילים. זה יהיה הרבה יותר טוב אם יהיה לו חדר צ'אט וגם שחקנים יוכלו ליצור קבוצות ולהתחרות בקבוצות אחרות.
המשחק טוב אבל בכל פעם שאני משחק, זה אומר (החיבור אבד). אבל הקשר שלי לא אבד, הקשר שלי טוב. מה לא בסדר במשחק שלך!?!?
משחק נחמד אבל צריך לפתח אותו ולהכיל את כל הדברים בתוכנית אמיתית אבל סוף סוף זה נחמד
זה היה מעניין עד שגיליתי שאין לזה סיפור אמיתי. ההישרדות השתעממה מהר. בעצם משחק מקוון.
משחק פנטסטי לחלוטין. המשחק מה שאני רוצה... גם הגרפיקה הטובה ביותר ואני אוהב את אפשרות הפרס שלך היא טובה. אוהב את המשחק הזה❤❤❤
למפתח. אתה יכול אולי להסביר למה אנחנו משחקים נגד בוטים במשחקי הקבוצה ובמוות? אתה יכול גם להסביר למה יש פרופילי טייס מזויפים? אני מניח שהכוונה שלך הייתה להרוויח מהפרסומות תוך כדי זיוף בוטה של הכל במשחק הזה? כמות הבוטים שמשחקים בקבוצה ומשחקי מוות הם מגוחכים לחלוטין! לכל האנשים החדשים ששוקלים להוריד את המשחק הזה, תהיו מוכנים לבזבז את זמנכם ומרצכם במשחק נגד בוטים. הוסר!
משחק נהדר אבל יש לו באג שיגרום לך להוריד מחדש את המשחק, אז אתה צריך לבנות את המשחק שלך עם הצגת מודעות נוספות....
מאוד נהנה לשחק את השעות בכל פעם אבל יש לי בעיה לקנות את המבצע 34.99 ששולמו עליו קיבלתי את התחמושת הזהב אבל לא קיבלתי את 3 המטוסים שהגיעו איתו
אני לא מעריץ גדול של משחקי טיסה בסגנון ארקייד, אבל המשחק הזה הוא פיצוץ. אוהב את זה. הלוואי והיה לי שליטה מלאה במטוס, לולאה, חופש מלא לרדוף אחרי האויב שלך. אבל הם לא עשו רע.
משחק נהדר עדיין לומד אבל הבאתו הנהדרת של sr _71 blackbird יהיה נהדר להטיס את זה.
אני אוהב את זה כמובן של התכונה האפית והשליטה קלה להמשיך בעבודה הטובה
הפקדים אינם מדויקים, מטוסים אפילו לא נתקעים, ועוד הרבה בעיות עם פיסיקה של טיסה! יש צורך באופציה לשלם ולהסיר תוספות, לפחות אלה לאחר שנסיים את הטיסה! אני אשמח להיות מסוגל וליצור חוליות, והייתי רוצה לראות תחרות מנוהלת על ידי מפתחים, בין שחקנים, עם דרגות וציונים, ומטוסים מיוחדים כמחיר! גם כמה מטוסים מיוחדים לצאת למכירה! משחק טוב, אבל רחוק ממה שתואר
תמיכה בבקר: אני משתמש בבקר ה-Xbox one שלי, אבל הוא מאפשר לי להשתמש רק במקל השמאלי כדי לזוז וכלום אחר... ייתן יותר כוכבים אבל זו הייתה המטרה של הורדת המשחק כדי להשתמש בבקר...🤷🏾 ♂️ תסתכל על זה בבקשה חוץ מהמשחק הנהדר הזה...
מזכיר לי סדרת קרבות ace ב-ps Fantastic אבל המשימות צריכות להיות יותר משתנות ו
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Toiminta sel
ace savaşçı: modern hava savaşı Aksiyon lkr
אני מאוד אוהב את המשחק שלך חבר'ה, אבל יש לי כמה הצעות כמו יותר מטוסים, יותר משימות מקוונות ולא מקוונות וגרפיקה טובה יותר של תרחישי מלחמה. וגם יש לי תלונה על המשחק שלך שהיא לפעמים אני טס נמוך יותר המטרה שלי תקועה במטוס האויב זה רק מוביל אותי להתרסק אז תקן את זה בבקשה. ואני מאוד אוהב את המשחק שלך, איחולים
זה משחק ממש טוב, יש לו גרפיקה נחמדה, לא מפגר, גם אפקטים קוליים טובים.
קונספט משחק טוב. נותן תחושה קטנה של ace compact. צריך עבודה על תכונות חדשות. שליטה הם לא כל כך גרועים. מסע פרסום לא שמשחקים גדולים משתעממים כשאתה מגיע לאמצע המשחק. מצב הרוח של מרובי שחקנים גרוע בגלל נוכחות גדולה של חשבון HACKED המורכב מטוסים וכלי נשק גבוהים.
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes Toiminta sel
כל כך הרבה באגים ושגיאות. צריך לתקן את כל S A M בשלב הישרדות 4 ואחריו. רק מראה את זה שם אבל אתה לא יכול לפגוע בהם בכל מקרה. מפתחי משחקים גרועים מאוד
המשחק טוב מאוד. קידום הוא מאוד יקר וכסף ונקודה מרוויחים לאט מאוד. בקרת הטיסה לא טובה, תהיה טובה יותר עם בקרת הטיה. לאחר ששיחקתי כמה ימים, כעת המשחק נכבה כל הזמן תוך כדי משחק.
משחק הגון. עגינה של 2 כוכבים כי אין אפשרות של ציר Y הפוך, מה שהופך אותו לבלתי ניתן לשחק עבורי לחלוטין. בכנות, איך הם יכולים לעשות משחק טיסה בלי התכונה הזו. כמו כן, טווח תנועה מלא של 360 מעלות בכל שלושת המישורים יהפוך את המשחק הזה להרבה יותר טוב.
המשחק עבד בסדר מאשר פתאום כשאני מנסה לשחק בו הוא נפתח אבל לא טוען רק קצת גלגל מסתובב. כל שאר המשחקים שלי עובדים מושלם אני לא בטוח אם השרת מושבת או מה.....אני אוהב את המשחק אני רק מקווה שאוכל לשחק בו שוב.
זכרון נהדר ל-ace combat 5 the unsung war מ-PS2. כל כך הרבה זמן חיכיתי ליצירת מופת כל כך גדולה. אבל בבקשה תגיד לי איך להתקשר למטוסים ידידותיים. עד כה הוצאתי עבורם 500 אלף נקודות אבל הן לא מופיעות אף פעם. רק גיבוי ברירת מחדל של 1 או 2 נראה. אז 5-3 =2.
המשחק הכי טוב
משחק נהדר
חווית משחק מעולה. אוהב את הגרפיקה והמשחקים המקוונים. רק בעיה אחת. המשחק נוטה להתפוצץ מדי פעם בעת בחירת משחק. מה יכולה להיות הבעיהשימוש במעבד מרובע ליבות עם 1G RAM בפלטפורמת אנדרואיד 8 oreo go edition וגודל מסך 5 אינץ'. הגדרות הגרפיקה לפחות
זה משחק לחימה מקוון טוב מאוד. שמכיל הרבה Z's ומפות. זה משחק הלחימה האוויר הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם. אני 🧡 המשחק
בסך הכל זה נהדר...אבל למשחק יש הרבה תקלות. אתרים של סם שאתה יכול לירות רק עם תותחים ככל שאתה מתקדם יותר, מנעולי מטרה שלא ישתחררו ויתרסקו אותך לתוך השטח.. העדכון החדש הרס את המשחק הזה...מטוסים איטיים יותר, טילים גורמים נזק קטן מאוד הפקדים חסרי תועלת .... סיימתי עם זה.
Puslespil - jigsaw puzzles Hjernegymnastik uhkt
משחק זה כיף, אבל אחרי שהייתי צריך לבצע איפוס להגדרות היצרן בטלפון שלי, אי אפשר להיכנס חזרה לחשבון הקודם שלי ולסטטוס שהשגתי במשחק. ניסיתי להחזיר את שם המשתמש הישן שלי למשחק וזה כל הזמן אומר לי, (זיהוי שגוי) והגעתי רחוק מדי בשביל להתחיל מחדש בתחילת המשחק. אם מישהו יכול לעזור לי איך להיכנס חזרה עם החשבון הקודם שלי, אני בהחלט אשחק שוב.